​Om oss

Skånes Djurparks Camping och vandrarhemmet Grottbyn, som ligger mitt i Skåne

Vi ligger cirka 2 km norr om Höör, i den vackra lövskogen, med bok, ek och björk. De​lar av vår anläggning är naturreservat.

Vår närmaste granne är Skånes Djurpark. I närheten ligger Bosjökloster, Björkviksbadet (Höörs eget äventyrbad) och Fulltofta Naturcentrum, bara för att nämna några av besöksmålen... Ytterligare tips kan ses på Höörs turistforeningshemsida.

Från vårt centrala läge kan man snabbt komma till alla Skånes sevärdheter, - för att inte tala om Danmark och København. I vår närhet finns vandringleder, ljuvliga badplatser och fiskesjöar.

Driver Skånes djurparks camping & grottby gör Christopher och Johan. Till vår hjälp har vi även Leo, Charlotte, Christer och Wictor.


Det fantastiskt roligt att kunna erbjuda ett ställe till er besökare som ligger så perfekt i Skåne. Förutom allt spännande som finns i mittskåne så är närheten till så mycket annat att uppleva unikt. Vare sig du vill göra en dagsutflykt till härliga Helsingborg på östkusten, mysiga Kivik på västkusten eller vackra Ystad på sydkusten så tar du dig dit på mindre än en timme. Eller varför inte sätta sig på tåget i Höör och efter 90 minuter kliva av i Köpenhamn?!

Vi hoppas och tror att vi kan göra denna plats till något extra. Vi vill att ni alltid ska känna er välkomna och att ni alltid ska kunna få ut just det NI söker av er ledighet.

Hos oss kan man bo i egen husvagn/husbil/tält eller hyra ett rum i vandrarhemmet eller bo i en av våra mysiga stugor.

På gångavstånd (1,5 km) finns desutom en bad - och fiskesjö.
Trådlöst internet finns på platsen - surfkort erfodras.


Vi har öppet året runt alla dagar.

Varmt välkomna!​​

Företag

Grottbyn Vandrarhem och Camping

Org.nr.: 556176-1148

Adress

Jularp 145

243 93 Höö

Kontakta oss

Tel.:+46 413 55 32 70

E-mail: grottbyn@gmail.com